Vanaf 1 juli dagelijks open van 11.15 uur (in juni op maandag & dinsdag gesloten) | Reserveren voor diner (binnen) is mogelijk tussen 17.00 en 19.00 uur

Uit eten op het strand

Reserveren?

Vul jouw favoriete dag en tijd in op ons planbord.

Kom lekker lunchen
aan het strand!

Zin in een frisse salade, lekker soepje of burrata caprese? Kom lekker lunchen aan het strand bij de vuurtoren, bij Faro Beach! Ook voor een heerlijk diner, bites, koffie met wat lekkers of een drankje kun je op ons terras of in het strandpaviljoen terecht. Op onze kaart heb je ruime keuze uit een flink aantal gerechten. Klassiekers, beach food en specials met een Spaanse knipoog. 

Image
Image

Dineren met uitzicht
op zee

Strandpaviljoen Faro Beach staat op palen op het strand. Zowel vanaf het terras als binnen heb je een panoramisch uitzicht op zee. Alsof je naar een mooi schilderij kijkt! In die setting serveren wij jouw diner of lunch. En blijf gerust lekker zitten op ons terras om van de zonsondergang te genieten! Wij maken graag een lekkere cocktail voor je of schenken nog een wijntje voor je in.

Specials naast de kaart

Onze koks zijn altijd bezig met nieuwe gerechten en verrassende combinaties. Of ze willen bestaande gerechten op de kaarten nóg lekkerder maken. Hun creaties delen ze graag met jou in onze specials. Naast de kaart kun je in Faro Beach regelmatig genieten van andere gerechten. Je vindt ze op het krijtbord naast de ingang.

Image

Nieuwsgierig naar onze specials voor dineren en lunchen aan het strand? Laat je verrassen en reserveer nu je tafel!